ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Βίγκαν γεύμα για του Αγίου Βαλεντίνου

Από  | 

Μήπως έχετε μεγάλα σχέδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Αν ναι, το γεύμα σας μάλλον είναι σίγουρα μέρος των σχεδίων σας.

Τα περισσότερα εστιατόρια προσφέρουν έτοιμα μενού για την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά δύσκολα θα βρείτε εξαιρετικές βίγκαν επιλογές. Αν λοιπόν προτιμάτε να γιορτάσετε στο σπίτι, θα χρειαστείτε μερικές καλές ιδέες που να ξεχωρίζουν από τα καθημερινά σας γεύματα.

Παρακάτω επιλέξαμε μια συλλογή από υπέροχα πιάτα που μπορείτε να μαγειρέψετε για το έτερον σας ήμισυ… ή για τον εαυτό σας. Τι σημασία έχει;

 

Σαλάτα σπανάκι με ρόκα, καρότο, πορτοκάλι και παντζάρι

Μια φρέσκια και δροσερή σαλάτα με σπανάκι, ρόκα, καρότο και παντζάρι περασμένα στο spiralizer, πορτοκάλι, αμύγδαλα, κράνμπερις και ένα ιδιαίτερο dressing με χυμό πορτοκαλιού. Γήινοι γευστικοί τόνοι, ζωηρά αρώματα και όμορφα χρώματα!

Συνταγή: The Foodie Corner

Κεφτεδάκια κουνουπιδιού σε σάλτσα καρύδας

Ελαφρώς μπελαλίδικο, αλλά αυτό το ορεκτικό πραγματικά θα σας συναρπάσει. Το κουνουπίδι είναι γνωστό για την υπέροχη γεύση του ως κεφτεδάκι, όταν μαγειρεύεται σωστά. Η κρεμώδης σάλτσα καρύδας με κουρκουμά θα το απογειώσει.

Συνταγή: Diet Stories

Κανελόνια με γλυκοπατάτα, μανιτάρια, εσκαρόλ και φασόλια

Ένα υπέροχο πιάτο με κανελόνια, γεμιστά με μανιτάρια και μια κρεμώδη γέμιση από γλυκοπατάτα, που όμως δυστυχώς θα πρέπει να φτιάξετε διαβάζοντας την συνταγή στα Αγγλικά.

Συνταγή: Serious Eats

Σοκολατένια μους με φιστίκια Αιγίνης

Ένα σοκολατένιο, πλούσιο, ωμοφαφικό επιδόρπιο με αβοκάντο για να ολοκληρώσετε το γεύμα όπως πρέπει.

Συνταγή: Vegan in Athens

 

 

Σχόλια Facebook