ΒΙΝΤΕΟ

Πώς παράγεται το φαγητό και τα ρούχα σου; (Βίντεο)

Από  | 

Κάτι που ξεχωρίζει την εποχή που ζούμε από οποιαδήποτε άλλη εποχή, είναι η πρόσβαση στο διαδίκτυο. Μια τεχνολογία που μας έδωσε την δυνατότητα να έχουμε άμεση και δωρεάν πρόσβαση στην πληροφορία, να μαθαίνουμε πράγματα που κάποτε ήταν υπερβολικά δύσκολο ή και αδύνατο να μάθουμε.

Το διαδίκτυο είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που εκατομμύρια άνθρωποι σήμερα αποφασίζουν να απέχουν από την χρήση ζώων για φαγητό, ρούχα και διασκέδαση και να ζήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από την εκμετάλλευση και τον πόνο που προκαλούμε σε άλλα πλάσματα.

Θα χρειαστείτε κουράγιο και δύναμη για να δείτε το παρακάτω βίντεο.

Κάντε το, όμως. Γιατί ΕΤΣΙ παράγεται το φαγητό και τα ρούχα των ανθρώπων. Θα έπρεπε, τουλάχιστον, να γνωρίζουμε.

Η υιοθέτηση του βίγκαν τρόπου ζωής είναι όχι απλώς ο καλύτερος, αλλά και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να πάψετε να χρηματοδοτείτε το μαρτύριο αυτών των ζώων. Ημίμετρα κάθε είδους μπορεί να σας προτείνονται ως μια πιο «ευέλικτη» λύση: Να μειώσετε το κρέας, να τρώτε μόνο «βιολογικά» ή «τοπικά» ζωικά προϊόντα και διάφορα άλλα. Κανένα από αυτά όμως δεν είναι αρκετά ικανοποιητική λύση για τους άμεσα ενδιαφερόμενους, για τα πραγματικά θύματα της ανθρώπινης επικυριαρχίας στον πλανήτη. Ζώντας ως βίγκαν προκαλείτε το λιγότερο δυνατό κακό, εφαρμόζετε στην πράξη έναν πιο ειρηνικό τρόπο ζωής, αποκτάτε καλύτερη υγεία και επιπλέον βοηθάτε τον πλανήτη, καθώς η κτηνοτροφία αποτελεί μια από τις κυριότερες αιτίες ρύπανσης και περιβαλλοντικής υποβάθμισης.

Σχόλια Facebook