ΝΕΑ

Έλα κι εσύ στην 2η μεγάλη Πορεία για τα Δικαιώματα των Ζώων

Από  | 

Το 2018, στα πλαίσια μιας τεράστιας προσπάθειας σε εκατοντάδες πόλεις σε όλο τον πλανήτη, η Επίσημη Πορεία για τα Δικαιώματα των Ζώων» έλαβε χώρα και στους δρόμους της Αθήνας, όπου χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για να φωνάξουν πως τα μη ανθρώπινα άτομα δεν είναι ιδιοκτησίες μας.

Εφόσον ξεκίνησε, δεν ήταν δυνατό να σταματήσει. Φέτος, η Πορεία επαναλαμβάνεται για δεύτερη χρονιά την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στους δρόμους της Αθήνα, όπου αναμένεται να συγκεντρωθεί πολλαπλάσιος αριθμός ατόμων σε σχέση με πέρσι.

Η πορεία πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε όλο και περισσότερες πόλεις του κόσμου και βρίσκεται υπό την αιγίδα της οργάνωσης Surge. Στόχος της είναι να καθιερωθεί μία ημέρα κατά την οποία θα βγούμε στους δρόμους όλες και όλοι μαζί και θα δηλώσουμε, με τη φωνή και την παρουσία μας, ότι διεκδικούμε την παύση της εκμετάλλευσης όλων των ζώων από τους ανθρώπους. Η πορεία για τα δικαιώματα των ζώων αποτελεί μία σημαντική αφορμή για να μαζευτούν όλες οι διαφορετικές ομάδες που αγωνίζονται για τα μη ανθρώπινα ζώα και να ενώσουν τις φωνές τους ενάντια στην αδικία που διαπράττεται εις βάρος τους.

Η συνάντηση προ της πορείας θα γίνει στις 5 το απόγευμα στην Ερμού 134 στο Θησείο, έξω από το κτίριο της Ένωσης Αρχαιολόγων.

Σας καλούμε να βρίσκεστε εκεί ώστε όλοι και όλες μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας σε μια ειρηνική, δυναμική πορεία και να φωνάξουμε πως κανένα πλάσμα με συναισθήματα δεν μπορεί να αποτελεί ιδιοκτησία μας και να γίνεται θύμα εκμετάλλευσης.

Δείτε και κοινοποιήστε την εκδήλωση για την Πορεία στο Facebook:
https://www.facebook.com/events/1215921631907244/

Σχόλια Facebook