ΝΕΑ

Μπες στην κλήρωση για 11 βίγκαν δωράκια!

Από  | 

Με την αγάπη και την στήριξή σας η Συνύπαρξη ακολουθείται πλέον από 20.000 άτομα! Σαν μια μικρή ανταπόδοση σας προσφέρουμε μερικά βίγκαν δωράκια, που θα δοθούν με κλήρωση σε 11 τυχερούς και τυχερές.

Update: Τα δωράκια έγιναν δώδεκα (12), καθώς στην κλήρωσή μας θέλησε να προσφέρει και το mikrovouti, το οποίο ευχαριστούμε πολύ.

Τα δώρα, ευγενική προσφορά ελληνικών επιχειρήσεων, θα δοθούν σε τυχερούς και τυχερές που θα συμμετέχουν στην κλήρωση και είναι τα παρακάτω:

 

 

  • Τρεις (3) συλλογές βιβλίων για τον βίγκαν τρόπο ζωής, προσφορά της Arigata Publishing.
  • Δύο (2) γεύματα για δύο άτομα το καθένα, προσφορά του χορτοφαγικού εστιατορίου Praso στο Ηράκλειο Κρήτης.
  • Ένα (1) vegan βιολογικό βούτυρο καριτέ της Alucia Organics, προσφορά της Living Cruelty Free.
  • Δύο (2) πακέτα βίγκαν τροφίμων, προσφορά του Bamboo Vegan.
  • Δύο (2) γλυκά και δύο (2) καφέδες για παρέα δύο ατόμων, προσφορά του εστιατορίου AVIT.
  • Ένα (1) unisex t-shirt, προσφορά της My Hugo Vegan.
  • Μια (1) πετσέτα mikrovouti μαζί με το πουγκί της από πιστοποιημένο βαμβάκι

 

 

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, βρείτε την σχετική δημοσίευση στο Facebook και αναγράψτε σε σχόλιο το δώρο ή τα δώρα που σας ενδιαφέρει να κερδίσετε. Στη συνέχεια θα λάβετε ως απάντηση έναν ακέραιο αριθμό, που θα αντιστοιχεί σε εσάς. Με τον αριθμό αυτό θα συμμετέχετε στην κλήρωση.

Καθώς μεταξύ των δώρων υπάρχουν και γεύματα ή γλυκά, παρακαλούμε συμμετέχετε στην κλήρωση αυτών των δώρων μόνο εφόσον κατοικείτε στην συγκεκριμένη πόλη.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 5 Αυγούστου στις 21:00 στην ηλεκτρονική πλατφόρμα τυχαίων αριθμών helppost.gr και θα καταγραφεί σε βίντεο, το οποίο θα αναρτηθεί λίγο αργότερα στη σελίδα και θα παραμείνει διαθέσιμο για τουλάχιστον ένα μήνα, ώστε να μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι ενδιαφέρονται. Από την κλήρωση θα προκύψουν αριθμοί, που θα αντιστοιχούν στους συμμετέχοντες. Για κάθε δώρο θα κληρώνεται ένας νικητής και ένας επιλαχών. Σε περίπτωση που ο νικητής κάποιου δώρου δεν το διεκδικήσει ή δεν ενδιαφέρεται πλέον, το δώρο θα πηγαίνει στον επιλαχών.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 6 Αυγούστου.

 

Λίγα λόγια για τους χορηγούς και τα δώρα τους

 

Τρεις συλλογές βιβλίων από την Arigata™ Publishing



Κάθε συλλογή περιέχει τα βιβλία Να Γιατί Δεν Τρώμε Ζώα, Βίγκαν Σημαίνει Αγάπη, Δεν Είμαι Κοτομπουκιά και Dirty Vegan.

To όραμα των εκδόσεων Arigata™ είναι ένας κόσμος ειρήνης για όλα τα ζωντανά πλάσματα. Μέσα από φιλικές προς το περιβάλλον βιώσιμες πηγές ενέργειας, υγιεινή διατροφή & άσκηση, δια βίου προσωπική βελτίωση & ανάπτυξη, και έναν χαρούμενο, γεμάτο νόημα τρόπο ζωής, ζωγραφίζουν ένα καλύτερο μέλλον για το ανθρώπινο είδος.

 

Δύο πακέτα βίγκαν τροφίμων από το Bamboo Vegan



Το πρώτο πακέτο αποτελείται από μια μαγιονέζα και μια συσκευασία λουκανικάκια, ενώ το δεύτερο από μια συσκευασία Beyond Meat και μια παρμεζάνα. Και τα δύο θα αποσταλούν στους νικητές χωρίς έξοδα αποστολής, σε περίπτωση που δεν μπορούν να τα παραλάβουν από το κατάστημα.

Το Bamboo Vegan ξεκίνησε το 2012 ως το πρώτο 100% vegan κατάστημα της Ελλάδας. Σήμερα λειτουργεί ως vegan mini market & vegan cafe στη Μαυρομιχάλη 102 στα Εξάρχεια, ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα ηλεκτρονικών αγορών από το e-shop του.

 

Ένα vegan βιολογικό βούτυρο καριτέ από την Living Cruelty Free



Το livingcrueltyfree.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ομορφιάς το οποίο διαθέτει αποκλειστικά και μόνο cruelty free καλλυντικά, προϊόντα δηλαδή που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα και δεν περιέχουν συστατικά που έχουν δοκιμαστεί σε ζώα. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε καλλυντικά προϊόντα κάθε είδους για την γυναίκα, τον άντρα το παιδί και τη μητέρα, καθώς και προϊόντα περιποίησης για μη ανθρώπινα άτομα.

 

Δύο γλυκά και δύο καφέδες από το AVIT



Μια παρέα δύο ατόμων θα απολαύσει καφέ και γλυκό στο καφέ-εστιατόριο AVIT στην Γλυφάδα. Ο νικητής μπορεί να συνδυάσει το δώρο του με ένα γεύμα στο εστιατόριο ή να το απολαύσει ως έχει. Ισχύει για οποιαδήποτε μέρα και ώρα, μόνο όμως κατόπιν κράτησης. Τηλέφωνο κρατήσεων: 210-8949381.

Το AVIT προσφέρει 100% βίγκαν και whole food επιλογές σε φαγητό, καθώς και μια ποικιλία από ροφήματα και καφέδες.

 

Ένα t-shirt από το My Hugo Vegan



Το MyHugoVegan είναι ένα ανεξάρτητο εργαστήριο στη Θεσσαλονίκη, που παράγει προϊόντα μόδας υψηλής ποιότητας από βίγκαν δέρμα τα οποία υπερέχουν στην άνεση, το στυλ και την ανθεκτικότητα. Κάθε σανδάλι, τσάντα και αξεσουάρ είναι χειροποίητα από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Μια πετσέτα μαζί με το πουγκί της από το mikrovouti



Οι πετσέτες mikrovouti είναι φτιαγμένες εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα, από νήμα πιστοποιημένου οργανικού βαμβακιού (GOTS). Χρωματίζονται με οικολογικά, μη-τοξικά χρώματα φιλικά στο περιβάλλον και υφαίνονται με ειδικό τρόπο που τις κάνει ελαφριές, απορροφητικές, να στεγνώνουν γρήγορα και να μην κολλά η άμμος πάνω τους. Πωλούνται μαζί με ένα πουγκί από καραβόπανο, από ελληνικό βαμβάκι βιώσιμης καλλιέργειας, με οικολογική και χειροποίητη στάμπα, το οποίο ράβεται από το SOFFA. Το SOFFA είναι ένα ελληνικό κοινωνικό εργοστάσιο μόδας, που εκπαιδεύει και προσλαμβάνει ανέργους, καθώς και θύματα human trafficking. Έτσι τους βοηθά να ενταχθούν ξανά στην κοινωνία, και να κατακτήσουν μια τέχνη που θα τους βγάζει τα προς το ζειν αξιοπρεπώς. Από κάθε πώληση πετσέτας, 1 ευρώ πηγαίνει στον φιλανθρωπικό σκοπό που επιλέγεις εσύ.

Ο νικητής ή νικήτρια θα κερδίσει την πετσέτα και μαζί το 1 ευρώ, το οποίο μπορεί να ζητήσει να δωρηθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό της επιλογής του.


Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς των δώρων για την ευγενική τους προσφορά και ευχόμαστε καλή τύχη σε όλες και όλους!

 

Σχόλια Facebook