ΝΕΑ

Στους κινηματογράφους στις 16 Σεπτεμβρίου το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ The Game Changers

Από  | 

Το ντοκιμαντέρ The Game Changers είναι ένα πολυαναμενόμενο φιλμ σε παραγωγή των James Cameron, Arnold Schwarzenegger και Jackie Chan που εξερευνά την εκρηκτική άνοδο της φυτικής διατροφής στον επαγγελματικό αθλητισμό.

Το φιλμ παρουσιάζει αληθινές ιστορίες εξαιρετικών επαγγελματιών αθλητών και την πρωτοποριακή επιστήμη πίσω από τα οφέλη της φυτικής διατροφής σε δραστηριότητες υψηλών απαιτήσεων. Εμφανίζονται μερικοί από τους πιο δυνατούς, γρήγορους και σκληρούς αθλητές του πλανήτη – ζωντανές αποδείξεις της δύναμης της φυτικής διατροφής για το σώμα και το πνεύμα.

Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Louie Psihoyos, παρακολουθεί την ιστορία του James Wilks, ενός εκλεκτού εκπαιδευτή των Ειδικών Δυνάμεων και πρωταθλητή του Ultimate Fighter, καθώς ταξιδεύει στον κόσμο αναζητώντας την αλήθεια σχετικά με το κρέας, την πρωτεΐνη και την δύναμη.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάζει ελίτ αθλητές, στρατιώτες των Ειδικών Δυνάμεων και οραματιστές επιστήμονες. Το ταξίδι του Wilks εκθέτει ξεπερασμένους μύθους για την διατροφή, οι οποίοι δεν επηρεάζουν μόνο την ανθρώπινη απόδοση, αλλά την υγεία ολόκληρου του παγκόσμιου πληθυσμού.

Το Game Changers «βγαίνει» σε παγκόσμια πρεμιέρα σε περισσότερους από 1.000 κινηματογράφους, στις 16 Σεμπτεμβρίου.

Δείτε το τρέιλερ παρακάτω:

Αν δεν εμφανίζονται ελληνικοί υπότιτλοι αυτόματα, κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις, επιλέξτε Υπότιτλοι και στη συνέχεια Ελληνικά.

Σχόλια Facebook