ΝΕΑ

Και η LIDL Hellas ανταποκρίνεται στη ζήτηση βίγκαν προϊόντων

Από  | 

Πάει κάτι παραπάνω από χρόνος που η Συνύπαρξη υλοποίησε το ηλεκτρονικό ψήφισμα, με αποδέκτη την εταιρεία Lidl Hellas, στο οποίο περίπου χίλια άτομα ζητήσαμε με τις υπογραφές μας τον εμπλουτισμό της ποικιλίας των καταστημάτων με βίγκαν προϊόντα. Ανάλογα ψηφίσματα έγιναν και με αποδέκτες άλλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ.

Ίσως να μην ακούγεται σαν μεγάλος αριθμός, αλλά 1.000 άτομα είναι χίλιες οικογένειες και, σε συνδυασμό με τις αμέτρητες παρατηρήσεις και σχόλια πελατών σε όλη τη χώρα, φαίνεται πως έκαναν επιτέλους την εταιρεία να ανταποκριθεί.

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Lidl διαθέτει ήδη εδώ και χρόνια μια μεγάλη ποικιλία βίγκαν προϊόντων σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά παρέμενε αρκούντως αρνητική για τα ελληνικά της καταστήματα. Πλέον, όμως, τα πρώτα καλά νέα άρχισαν να καταφθάνουν, με ειδική μάλιστα σελίδα στο φυλλάδιο προσφορών της εταιρίας, που εκδίδει κάθε εβδομάδα.

Η κίνηση δεν ήταν θεαματική. Στα ράφια των καταστημάτων βρήκαμε μόνο δύο είδη βίγκαν πίτσας και μια πραλίνα φουντουκιού, πέρα από το γάλα σόγιας που διατίθεται έτσι κι αλλιώς εδώ και ενάμιση περίπου χρόνο. Με την ανάλογη ζήτηση, όμως, είναι σίγουρο πως η ποικιλία θα αυξηθεί κι άλλο.

 

 

 

Σχόλια Facebook