ΝΕΑ

Νέο, πλήρως βίγκαν ξενοδοχείο ανοίγει στην Τουρκία

Από  | 

Πώς θα σας φαινόταν αν ξέρατε ότι τα πάντα στον χώρο που διαμένετε, από προϊόντα περιποίησης μέχρι έπιπλα, είναι βίγκαν;

Ένα νέο ξενοδοχείο που ανοίγει τις πόρτες του τον Μάρτιο στην Αττάλεια της Τουρκίας φιλοδοξεί να κάνει ακριβώς αυτό. Να προσφέρει μια ολοκληρωμένη βίγκαν εμπειρία στους επισκέπτες του.

Το ξενοδοχείο 34 δωματίων θα προσφέρει απλά δωμάτια αλλά και δωμάτια με κήπο για δύο ενήλικες, αλλά και δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν οικογένειες. Όλα τα υλικά και ο εξοπλισμός του, όπως προϊόντα περιποίησης και καθαρισμού, πετσέτες και υφάσματα, θα είναι ελεύθερα από ζωικά συστατικά ενώ το ξενοδοχείο θα χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια για την θέρμανση των δωματίων και του νερού.

Το Vegan Lodge θα προσφέρει ποικιλία βίγκαν γευμάτων όπως χειροποίητα burger, φαλάφελ, ζυμαρικά, δημητριακά ολικής άλεσης και πλήρη μπουφέ πρωινού, ενώ θα καλλιεργεί επίσης τα δικά του λαχανικά και φρούτα στις εγκαταστάσεις του. Θα μπορούσατε κυριολεκτικά να κόψετε και να φάτε ένα μήλο, στην αυλή σας.

Το ξενοδοχείο θα διαθέτει δύο πισίνες, γυμναστήριο και αίθουσα γιόγκα, καθώς και δραστηριότητες όπως μαθήματα μαγειρικής και γυμναστικής.

Όπως αναφέρει στο VegNews ο ιδιοκτήτης, Εμρέ Ντιλέκ, «Καταλαβαίνω πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για τους βίγκαν να κάνουν διακοπές χωρίς προβλήματα, ειδικά σε μια ξένη χώρα, και να πρέπει να εξηγούν συνεχώς τι τρώνε και τι δεν τρώνε. Στόχος μου είναι να δείξω στους επισκέπτες πως μια άνετη και ευχάριστη διαμονή είναι δυνατή χωρίς να βλάπτουμε το περιβάλλον και τα άλλα είδη».

Πηγή

Σχόλια Facebook